Reparatii Aer Conditionat Auto Si Camioane

CSS-SERV SRL-D este un service specializat pe climatizare pentru orice tip de autovehicul. Este singurul service auto din judetul Satu Mare, care se ocupa exclusiv de reparatii A/C pentru intreaga gama auto!


Intretinere si reparatii de agregate frigorifice auto

Cu o experienta de peste 7 ani de zile in domeniul sistemelor de racire si climatizare auto serviceul nostra va ofera o gama larga de servicii pe partea de sisteme frigorifice.


Reparam orice problema de clima la utilaje agricole!

CSS-SERV SRL-D ofera clientilor sau un serviciu aparte: reparatii clima la utilaje agricole! Suntem singurul service din judetul Satu Mare care se ocupa de reparatii A/C la masini agricole!


Dezinfectie clima auto

Echipa noastra va asteapta la noi pentru pregatirea masini de sezonul cald.
Asta include si igienizarea sistemul de climatizarea si schimbul filtrului de habitaclu.

Procedura dureaza 20 de minute si costa doar 80 de ron + filtru de habitaclu.


Incarcare freon clima auto, cat si instalatii frigorifice (R134 si R404)

Atat la sediul nostru, cat si la client, in cazul in care este nevoie de deplasare. Incarcarea se face cu aparate de freon profesionale.


Depistarea pierderii de freon si reparatia sistemului de clima

La sediul nostru puteti depista problemele legate de sistemul de climatazirare, potentialele pierderi de freon. Folosim aparatura de ultima generatie pentru a identifica si repara defectele sistemului A/C.


Dezinfectie auto la sistemul de climatizare

Serviciul de dezinfectie A/C oferit elimina definitiv mirosurile neplacute, bacteriile si mucegaiul care se pot forma in instalatia de climatizare a autovehiculului.


Reparatii radiatoare apa, ulei, clima

Reparam si curatam orice fel de radiator (cupru, aluminiu etc) pentru toate autovehiculele si instalatiile, in general prin sudura sau alte moduri in functie de problema pe care o prezinta radiatorul. In cazul instalatiilor de clima pierderile de freon se depisteaza cu ajutorul substantei de contrast introdusa in sistemul de climatizare impreuna cu freonul.
Curatarea radiatorului in cazul supraincalzirii se face prin decapsarea capacelor.

Dispunem de echipamente si aparatura profesionala pentru reparatia radiatoarelor in cel mai scurt timp si la cea mai buna calitate.


Reparatie si confectionare retardere

Confectionam si reparam retardere pentru camioane .


Reparatii compresoare climatizare

Compresoare de clima pentru camioane, autobuse, autoturisme, utilaje agricole si piese pentru acestea. Dispunem de piese pentru majoritatea modelelor de compresoare originale sau aftermarket de pe piata.


Confectionare radiatoare si condensatoare

CSS-SERV confectioneaza orice fel de radiator de racire , incalzire si clima pentru toate autovehiculele, la cerintele clientului.

In cazul in care un radiator nu se poate repara si nu este un radiator de serie putem confectiona radiatoare la comanda dupa schita sau dupa model.