CLIMĂ STATIONARE –CAMION COOLTRONIC

Clima stationara camioane 24V

Aparatele de clima stationara ofera soferului de camion oportunitatea de odihna si somn in cabina la temperature placute.

Pentru soferii profesionisti este importanta pastrarea unui climat racoros chiar si in zilele fierbinti de vara. Aparatele de clima stationara pentru camioane oferite de Eberspächer – Cooltronic – ofera un climat confortabil in timpul de pauza si odihna, fara consum de motorina!

Cu o putere de lucru intre 1000W si 1400W, familia de aparate Cooltronic garanteaza o temperatura confortabila in cabina soferului. Intregul sistem este conceput ca sa fie eficient din punct de vedere energetic si functioneaza doar pe baza bateriei autovehicului, ceea ce il face complet independent de motor. Ca si rezultat, in timpul pauzei sau a timpului de incarcare si descarcare, in cabina se pastreaza o atmosfera placuta si racoroasa.

Pastrarea unei temperature confortabile cu ajutorul unui aparat de clima stationara pe tot parcursul zilei si a drumului asigura o performanta mai buna pentru conducatorul auto si aduce siguranta in trafic.

  • Reduce costurile cu combustibilul – pastreaza o temperatura confortabila utilizand doar energia bateriei,
  • Reduce costurile cu service-ul – functionand independent de motor reduce uzura acestuia si necesitatea interventiei asupra lui
  • Instalare usoara – unitate compacta, preumplut cu agent de racire, adaptat pentru trapa fiecarui model de camion
  • Racoare in zile fierbinti – mentine o temperatura confortabila in cabina soferului si reduce umiditatea din interior

Pentru mai multe detalii contactează-ne!
Lista completa de produse EBERSPAECHER AICI !

Sunati la 0737-447-680 contact@css-serv.ro