Montaj instalatie frigorifica auto

CSS SERV SRL va ofera montaj ,carosare auto si Sistemele de frig Carrier și Zanotti .Acestea sunt o alegere populară pentru autoturismele cu o capacitate de încărcare de până la 3,5 tone, datorită performanțelor lor fiabile și eficiente energetic.

Montarea unui sistem de frig pe o astfel de mașină necesită o pregătire atentă și o atenție la detalii. Înainte de a începe procesul de instalare, este important să se determine dimensiunea corespunzătoare a sistemului de frig, pe baza necesităților de încărcare și a capacității vehiculului. De asemenea, este important să se evalueze tipul de încărcătură pentru a determina temperatura și umiditatea necesare pentru a asigura o depozitare adecvată.

În ceea ce privește sistemele de frig Carrier și Zanotti, procesul de montare constă în următorii pași:
In primul rand masina pe care va fi instalat sistemul de frig trebuie pregatita cu izolatie speciala in functie de tipul de produs/serviciu prestat de client (ex: transport alimente , transport marfa congelata.transport marfa refrigerata , servicii funerare , etc )
Montarea unității de compresor – aceasta este unitatea care va fi responsabilă pentru răcirea încărcăturii și este montată în mod obișnuit la blocul motor al masinii .

Instalarea unității evaporatorului – aceasta este unitatea care va fi responsabilă pentru distribuirea aerului răcit în încărcătură și este montată, de obicei, în interiorul mașinii, deasupra sau sub încărcătură.

Montarea tubulaturii și a cablajelor – tubulatura va fi necesară pentru a transporta agentul de refrigerare de la compresor la evaporator și înapoi. Cablajele vor fi necesare pentru a conecta sistemul de frig la bateria mașinii și la alte dispozitive de control.

Verificarea funcționării – după ce sistemul de frig a fost montat, trebuie efectuată o verificare a funcționării, pentru a asigura că toate componentele funcționează

Agregate frigorifice ZANOTTI by Daikin

Agregatele frigorifice auto Zanotti sunt o soluție eficientă și fiabilă pentru transportul de alimente și produse congelate. Acestea sunt utilizate de companiile de transport și de distribuție a alimentelor pentru a menține produsele la temperaturi corespunzătoare pe parcursul călătoriei.
Caracteristici tehnice ale agregatelor frigorifice auto Zanotti
Printre beneficiile utilizării agregatelor frigorifice auto Zanotti se numără:
1. Păstrarea alimentelor proaspete și sigure pe parcursul transportului, fără riscul de deteriorare sau alterare a calității produselor.
2. Economisirea de energie și costuri prin utilizarea unor sisteme avansate de gestionare a temperaturii și a consumului de combustibil.
3. Mobilitatea și flexibilitatea, aceste agregate putând fi montate pe o gamă largă de vehicule, de la camioane mari la mașini de dimensiuni mai mici.
4. Fiabilitatea și durabilitatea, fiind construite din materiale rezistente la uzură și coroziune și beneficiind de o tehnologie avansată de gestionare a temperaturii.
5. Siguranța alimentelor și respectarea normelor și reglementărilor privind transportul și depozitarea produselor alimentare.
În concluzie, agregatele frigorifice auto Zanotti reprezintă o soluție ideală și eficientă pentru transportul de alimente și produse congelate în condiții de temperatură controlată. Acestea sunt fiabile, durabile și ușor de utilizat, fiind ideale pentru companiile de transport și distribuție care doresc să asigure siguranța alimentelor și respectarea normelor de calitate în timpul transportului.

Program: L-V 8:00 – 17:00